WAT GAAN WE DOEN?

In een online sessie van max. 1,5 uur totaal zoomen wij in op jouw vraag of thema. Naast er samen over in gesprek te gaan zet ik ook de paarden in!

Door hen komen we snel tot de kern en krijg jij direct meer inzichten en verruim je je bewustzijn. En dat allemaal vanuit jouw huis: Achter je laptop, tablet of telefoon. Ideaal in deze tijd, als je niet op verplaatsing wilt of kunt.
Laat de paarden jou wijzen wat aandacht mag ontvangen in het nu. Door uit je hoofd en terug naar je gevoel te gaan. En ja: Dat kan ook achter een schermpje!

Ik meld me aan!
Ik wil meer weten

Paarden signaleren en voelen haarfijn of je gedachten/gevoelens kloppen met wat zij zien en voelen. Je houdt ze niet voor de gek. Dat kan confronterend zijn, maar deze confrontatie hielp me eerlijk tegen mezelf te zijn.

Het paard Fleur.. wauw. Vanuit haar bescheidenheid kan zij iets over jezelf onthullen, zonder dat ze je kent. En dit maakt ze haarfijn maar subtiel expliciet. Bijzonder indrukwekkend. Het heeft mij anders leren kijken.

Paarden zijn perfecte coaches en het verbaasde mij hoe ze feedback geven op wat je doet. Vooral de feedback op de dingen waar je je niet bewust van bent is interessant.

Ik ben gaan inzien dat ik mijn eigen gevoelens laat overspoelen door die van anderen. Dat ik het welzijn van die ander bijna altijd belangrijker vind dan mijzelf. Laura kan als coach erg goed luisteren, is toegankelijk en straalt rust en betrouwbaarheid uit.

Een hele bijzondere manier om te ervaren hoe fijngevoelig paarden zijn en hoe goed ze kunnen spiegelen. Zeker een aanrader, ook als je een specifieke vraag hebt kan het veel inzicht geven.

Ik ben eerlijk gezegd verrast door paardencoaching. Naast het verkrijgen van inzicht leer je er ook mee omgaan, en het meest verrassende: Het antwoord zit in je zelf, het paard geeft net dat extra duwtje!

Laura is een fijne coach die goed aanvoelt wat nodig is en ook wanneer te stoppen. Ik heb dit als erg fijn ervaren. Ook de paarden zijn geweldige coaches. Als het nodig was bemoeiden ze zich er spontaan even mee, om net dat inzicht te geven wat nodig is.

Ik zou het iedereen aanraden die op een of andere manier ergens op vast loopt, je staat versteld van wat een paard jou terug kan geven. Het is een bijzondere ervaring dat een paard zo kan aanvoelen wat een mens nodig heeft.

HOE WERKT HET?

We starten met een kort gesprek via Zoom* waarin we bepalen waar we naar gaan kijken bij de paarden. Ik leg uiteraard uit hoe dat er uit gaat zien, zo via videobellen.

Terwijl ik dan naar buiten ga, stem jij je af op jouw intentie, het thema en de paarden middels een geleide meditatie.

Vervolgens ben ik naast jouw coach ook doorgeefluik, doordat ik je meeneem met beeld, geluid en de energie doorgeef die in de kudde heerst. Door ik wat we vooraf hebben besproken met de paarden ga uitvoeren en dat film en mee beleef, krijg je direct inzichten en meer bewustwording omtrent jouw gekozen thema. Dat wat aandacht mag krijgen, aangekeken of zelfs geheeld mag worden in het nu. Jij hebt ruimte om te schrijven en te bespreken wat in je omgaat. Ook mag je foto’s (printscreens) maken van momenten die je wilt onthouden… Wat goed voelt en past bij jou! Er wordt in een sessie zichtbaar en tastbaar wat speelt. Jij voelt inspiratie en weet de richting voor jouw vervolgstappen.

* Ook Skype of Whatsapp videobellen is mogelijk. En weet je niet goed hoe dit allemaal werkt? Dan leg ik dat graag uit!

Ik boek een sessie!
Ik heb een vraag…

Praktisch

Neem de tijd, zorg dat je ongestoord 1,5 uur bezig kunt zijn. Je hebt een goede internet verbinding nodig en een computer, tablet of telefoon met daarop Zoom (Skype of Whatsapp). Uiteraard heb je het beste beeld op een groter scherm. Ik beveel aan om mee te schrijven en vooral mij als jouw pion te zien en in te zetten. Roep wat in je opkomt! Grijp de kans aan om te ervaren en experimenteren, ook al ben je niet fysiek aanwezig. 🙂

JOUW INVESTERING

Genoemde prijs is inclusief 21 % BTW. Bekijk en download de algemene voorwaarden.

Ik werk voor deze Zoom-in Sessies met betaalverzoeken die je vooraf dient te voldoen. Je ontvangt een factuur in je mail na betaling.

Zoom-in Sessie

47,50actietarief t/m augustus 2020
  • Intake en onlinesessie (1,5 uur)
  • Inclusief geleide meditatie (10 min.)
  • Persoonlijke boodschap week na sessie

MELD JE AAN

Kies via Calendly een passende dag en tijd voor jou. Vergeet het niet in je agenda te zetten!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op en stuur je een Zoom-link.
Zit er geen passende agendaoptie voor je tussen? Mail of app me dan even, dan bespreken we de mogelijkheden!

GOOD TO KNOW

Ik laat je na afloop niet ‘zwemmen’ als jij merkt meer helderheid, inzicht of focus nodig te hebben.

Deze sessie sluit naadloos aan op mijn intensive en trajecten die helemaal gericht zijn op het doorpakken en sprongen maken op het pad van je hart. Kies jij binnen 14 dagen voor een vervolg? Dan ontvang je onderstaande korting!
(Genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW. Bekijk en download de algemene voorwaarden.)

Inner Work Basic

700i.p.v. € 750
  • Duur: 12 weken

Inner Work Plus

1000i.p.v. € 1200
  • Duur: 16 weken

Inner Work VIP

1400i.p.v. € 1600
  • Duur: 16-20 weken

Shortstay Intensive

600i.p.v. € 647
  • 2 dagen, incl. overnachting
Yes! ik boek een Zoom-in Sessie
Lees meer over de Inner Work trajecten
Lees meer over de Shortstay Intensive