Ook ik haal uiteraard heel veel uit de paarden. Niet alleen uit de dagelijkse omgang… Ook mij kunnen ze ondersteunen bij mijn vraagstukken. En daar heb ik ze vlak voor Kerst weer voor ingezet.

Ik stond namelijk voor een keuze. En die heb ik toen letterlijk in de bak uitgezet, waar vier paarden in ‘vrijheid’ bij waren. En ja, ik zeg ‘stond’ voor een keuze, want door de paarden is alles helder geworden.

Tipje van de sluier? De keuze ging over blijven bij wat ik heb gezegd, beredeneert. De verstandige en rationele keuze.  Of gaan voor het risico – vertrouwen op – tja lekker zweverig misschien – mezelf en het universum. Zien wat er komt en vertrouwen dat het goed gaat komen.

Achteraf is het misschien makkelijk bedenken dat ik de keuze (onbewust) al had gemaakt, maar ik kan je vertellen dat ik het niet zo ervaarde. Echt meerdere keren per dag wisselde ik van gevoel en gedachte. Kortom: TWIJFEL. En daar wou ik vanaf.

Ik wil het heel graag delen, om een beetje tastbaarheid aan het coachen met paarden te geven (zoals ik dat doe). Wat is het nou? Wat kunnen de voor je doen? Hoe werkt het? Niet dat ik daar letterlijk antwoord op ga geven, maar ik denk dat dit verhaal wel een goed beeld schetst van de mogelijkheden.

En ja, even iets nieuws, want ik heb er een audio bericht van gemaakt! Want schrijven, ugh, dat gaat bij mij echt met hangen en wurgen. Zelfs het overtypen van deze audio, wat ik vandaag heb geprobeerd, gaat gepaard met uitstellen 2.0. Daar ben ik dus heel goed in, uitstellen.
Ik laat het dus los, óók al mijn op- en aanmerkingen bij deze audio opname 😉 Het was 2 uur ‘s nachts. Eerste keer. Niet zeuren.
Heel eerlijk: doodeng vind ik het, maar ik gooi het gewoon online!
Enjoy. En heb je vragen, stel ze! Opmerkingen? Plaats ze! Hieronder of via een andere weg. Altijd leuk om te lezen en te beantwoorden.