WIE BEN IK?

Laura. Die van eeuwige student en hoppen van depressie naar depressie, psycholoog naar psycholoog… Is gegaan naar het roer totaal omgooien en leven van binnenuit. Een leven waar ik wèl gelukkig van word en waar mijn intuïtie mijn uitgangspunt is.

Mijn kernvraag was: Als je er geen energie van krijgt, waarom doe je het dan? Daar was veel werk aan de winkel. Mijn lichaam en hoofd gaven heel duidelijk aan dat ik niet het pad bewandelde voor mij op dat moment. Ik luisterde er niet naar, waardoor ik eigenlijk jaren ongelukkig ben geweest. Achteraf een enorm mooie en waardevolle les, al zag ik dat toen niet zo.

Ik zat vast in patronen en ‘hoe het hoort’ in onze maatschappij. Tot ik koos eruit te breken en innerlijk werk te doen. Ik ging echt werken aan wie ik nou eigenlijk ben en wat ik wil in dit leven. Ik ben zonder diploma gestopt met mijn studie psychologie, na jaren aanmodderen. En ben vol voor het coachen met paarden gegaan.

Wat ik jou mee wil geven. Niets MOET, tenzij je het wilt vanuit je tenen. Jij bepaalt en kan elk moment kiezen. Ergens voor gaan. Ergens mee stoppen. Ik hoop je daar met mijn verhaal ook mee te inspireren.

Laura Van Gool

MIJN MISSIE

Jou begeleiden op een pad naar meer bezieling en geluk! Niet door de route voor je uit te stippelen. Ik geloof namelijk dat jij zélf alle wijsheid in je hebt. Ik sta voor het ontwikkelen van self-empowerment: Aan het roer staan van je eigen leven! Bewust worden en naar binnen keren om te luisteren naar je gevoel en intuïtie, zodat je zelf een leven vol voldoening, vertrouwen en vrijheid creëert. De paarden en ik laten je met alle liefde al jouw krachten ontdekken en benutten.

‘Make yourself a priority. At the end of the day you are your longest commitment.’

WAAROM IK DIT WIL?

Omdat ik uit ervaring weet en een diep geloof heb in wijsheid van binnenuit. In maakbaarheid van het leven. Dat je alles in je hebt en elk moment kunt kiezen.

Ik ben van een echte denker en piekeraar die zich moeilijk kon concentreren, gegaan naar een spirituele vrouw die tijd neemt voor persoonlijke ontwikkeling, mediteren en ondernemen vanuit flow. Natuurlijk neemt dat hoofd, mijn ego het soms over. Maar nu is dat een signaal dat ik weer werk mag doen. Dat ik vanuit angst of tekort denk, vanuit een oud patroon. En dat ik daar aandacht en liefde aan mag geven om te doorbreken.
Ik wil anderen graag een shortcut geven naar het vinden en behouden van geluk in jezelf. Op de manier die bij je past. Ik wil je uitnodigen alles als leerschool te zien, alles als spiegel. Het is zo mooi als je het leven zo kunt zien en dingen aangrijpt om nieuwe stappen te maken op je pad. Ik loop graag een stuk mee op het jouwe.

HET PAD VAN JE HART

Leidde bij mij tot een heerlijk leven in Drenthe! Een wens die ik altijd koesterde en die ik heb waargemaakt. We hebben een prachtige plek, midden in de natuur.

Hoe mooi is het jou te ontmoeten, te upliften, op een plek die ik zelf gemanifesteerd heb. Een voorbeeld van wat ik uit wil dragen. Je kunt dromen waarmaken! Jij kunt aantrekken wat je zo graag wilt. En ik kan je samen met de paarden laten zien wat jíj daarvoor nodig hebt.

Voor iedereen is dat iets anders, maar het antwoord zit al in je. Ik haal het graag in je naar boven. Een diep ‘weten’ en vertrouwen ervaren, 100% jezelf kunnen zijn  – dat is wat ik jaren gemist heb en waar ik ver van ben gebleven. En juist wat ik heb gevonden door andere wegen te bewandelen. Ik gun het jou met heel mijn hart dat in jezelf te vinden en te benutten.