FAQ items aan het laden...
Inspiratie sessie2019-12-01T18:58:05+01:00

WAT GAAN WE DOEN?

Een korte, gratis sessie paardencoaching, over aandacht, intuïtie en energie. Groei door aandacht en tijd te geven aan jezelf!

Laat de paarden jou wijzen wat aandacht mag ontvangen in het nu. Door uit je hoofd en terug naar je gevoel te gaan.

We starten met een korte meditatie en het zetten van een intentie, waarna we in stilte naar de paarden lopen.

Door de activiteit die jij vervolgens met hen gaat uitvoeren en beleven, krijg je direct inzicht in jouw grootste thema. Dat wat aandacht mag krijgen, aangekeken of zelfs geheeld mag worden.

Zo wordt van binnenuit zichtbaar wat speelt. Het geeft jou inzicht en het wordt tastbaar voor je. Jij voelt inspiratie en weet de richting voor jouw vervolgstappen.

Ik meld me aan!
Ik heb nog een vraag

Paarden signaleren en voelen haarfijn of je gedachten/gevoelens kloppen met wat zij zien en voelen. Je houdt ze niet voor de gek. Dat kan confronterend zijn, maar deze confrontatie hielp me eerlijk tegen mezelf te zijn.

Het paard Fleur.. wauw. Vanuit haar bescheidenheid kan zij iets over jezelf onthullen, zonder dat ze je kent. En dit maakt ze haarfijn maar subtiel expliciet. Bijzonder indrukwekkend. Het heeft mij anders leren kijken.

Paarden zijn perfecte coaches en het verbaasde mij hoe ze feedback geven op wat je doet. Vooral de feedback op de dingen waar je je niet bewust van bent is interessant.

Ik ben gaan inzien dat ik mijn eigen gevoelens laat overspoelen door die van anderen. Dat ik het welzijn van die ander bijna altijd belangrijker vind dan mijzelf. Laura kan als coach erg goed luisteren, is toegankelijk en straalt rust en betrouwbaarheid uit.

Een hele bijzondere manier om te ervaren hoe fijngevoelig paarden zijn en hoe goed ze kunnen spiegelen. Zeker een aanrader, ook als je een specifieke vraag hebt kan het veel inzicht geven.

Ik ben eerlijk gezegd verrast door paardencoaching. Naast het verkrijgen van inzicht leer je er ook mee omgaan, en het meest verrassende: Het antwoord zit in je zelf, het paard geeft net dat extra duwtje!

Laura is een fijne coach die goed aanvoelt wat nodig is en ook wanneer te stoppen. Ik heb dit als erg fijn ervaren. Ook de paarden zijn geweldige coaches. Als het nodig was bemoeiden ze zich er spontaan even mee, om net dat inzicht te geven wat nodig is.

Ik zou het iedereen aanraden die op een of andere manier ergens op vast loopt, je staat versteld van wat een paard jou terug kan geven. Het is een bijzondere ervaring dat een paard zo kan aanvoelen wat een mens nodig heeft.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben bang voor paarden, is dit wel geschikt voor mij?2019-11-23T17:00:57+01:00

Jazeker. Ik pas de activiteit helemaal aan op jou. We kunnen starten op een afstand die wel goed voelt, of observeren met een hek ertussen. Sowieso blijven we altijd naast een paard. Misschien leuk om te weten: Veel mensen starten met spanning of angst rondom paarden, maar raken dat gaandeweg een sessie kwijt. Ze verbazen zichzelf vaak!

Moet ik ervaring of affiniteit hebben met paarden?2019-11-23T16:58:05+01:00

Nee, dat is helemaal niet nodig! Equine Assisted Coaching gaat namelijk over jouw proces en ontwikkeling, niet over het omgaan met of het trainen van een paard. Paarden zijn eigenlijk een (hele goede) ‘tool’ om snel inzicht te krijgen in je doen en laten. We blijven altijd naast de paarden, met beide benen op de grond.

MELD JE AAN

Vul het formulier zo uitgebreid in als je wilt. Zo krijg ik een eerste indruk wie je bent en of je bij mij aan het juiste adres bent. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Welke dag v.d. week heeft jouw voorkeur?
DonderdagVrijdagZaterdagAnders

Door op 'aanvragen' te klikken ga je akkoord met verwerking van je gegevens volgens de privacyverklaring.

GOOD TO KNOW

Ik laat je na afloop niet ‘zwemmen’ als jij merkt meer helderheid, inzicht of focus nodig te hebben.

Deze inspiratie sessie sluit naadloos aan op mijn intensives en trajecten die helemaal gericht zijn op het doorpakken en sprongen maken op het pad van je hart. Kies jij binnen 14 dagen voor een vervolg? Dan ontvang je onderstaande korting!
(Let op: Genoemde prijzen zijn exclusief 21 % BTW. Bekijk en download de algemene voorwaarden.)

Trimester Traject

649,-i.p.v. € 749
 • Uitgebreide intake
 • 5 sessies (max. 2 u/sessie)
 • Tussentijdse reflectie, evaluatie en huiswerk
 • 2 Coachcalls (30 min/online)
 • 2 Reiki behandelingen
 • Duur: 12 weken

Shortstay Intensive

587,-i.p.v. € 647
 • Intake (30 min/online)
 • 2 sessies (2 u/sessie)
 • 1 Reiki behandeling
 • Meditatie/visualisatie
 • Inclusief 2x lunch en 1x overnachting
 • Opvolgende coachcall (30 min/online)

VIP dag

544i.p.v. € 574
 • Intake (30 min/online)
 • 2 sessies (1 u/sessie)
 • 1 Reiki behandeling
 • Meditatie/visualisatie
 • Inclusief uitgebreide lunch
 • Opvolgende coachcall (30 min/online)
Yes ik doe mee!
Ik wil graag eerst contact